Войната срещу Позитано

Войната срещу Позитано


Войната срещу Позитано се води не от активисти и членове на партията, а от журналисти и блогъри и собственици на сайтове!

Партията майка седи и гледа отстрани, тя не се меси и не взима страна, а тя винаги е с такава позиция от дистанция!

Някога поетът Ботев казал е: „Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира“! Ние обаче от историческа и статистическа гледна точка знаем, че падне ли някой паднал е!

Друг поет Никола Вапцаров обаче казва „Аз паднах. Друг ще ме смени и… толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!“

Друг няма, няма и да има другарки и другари !

И така падат страниците в социалните мрежи, падат профили и сайтове, всички са блокирани. Масова поголовна сеч в социалните мрежи, Гугъл и навсякъде държавните контакти и ресурс се използват еднолично от ГЕРБ за борба не с фалшивите новини, не и с хибридната война, а с опозицията! И вместо всички са да се обединили срещу управляващите и да покажат ясно своето недоволство от политиките им и социалната несправедливост те се обединиха срещу Позитано!

И така и малкото свободни медии са подложени на нечовешки атаки хакерски и тормоз в социалните мрежи! Всички са цензурирани и дори самите на Позитано са цензурирани !Позитано
Когато напишеш в Гугъл „Позитано“ и натиснеш на Изображения не виждаш централата на БСП, а виждаш снимки на гръдски острови и туристически дестинации!

Това и е онази Демокрация за която ни говорят или просто диктатурата е в действие, а от Позитано са в бездействие!

Хора, време е да разберете, че това са последните мигове на борба, а след това ще бъде само Диктатура и тишина!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!