Доживяхме и комунистите да ни учат на Демокрация

Доживяхме и комунистите да ни учат на Демокрация

Демокрацията ни отне много, но и много може да ни донесе!
Демокрацията ни отне много, но и какво ни даде?

Даде ни раздор, разединение, разруха, даде ни грозната истина, че не човекът за човека е брат и като вълци сме – вием заедно от конгрес на конгрес, но хапим се щом някой покаже интерес!
И така доживяхме комунистите да ни учат на Демокрация, това е факт !

Най-върлите комунисти станаха капиталисти сега когато Капитализма мутира и в мутренски войни премина като доживяхме комунистите да говорят и за Демокрация и то такава чиста, истинска, човешка, а нима страната ни бе разбита и заради тяхната грешка?

Да вземем синът и дъщерята родени след падането на Комунизма !
От една страна е ГЕРБ в лицето на Борисов, а от другата страна е вече обновената ни БСП в лицето на дъщерята – Корнелия Нинова! При Бойко Борисов има автокрация и там няма второ мнение, няма дебат, няма кой е крив и кой е прав!

А в БСП се виждат дебати и всеки може да изкаже мнение в партията обновена, всеки може да спори с Нинова даже да се скара, ако това не е Демокрация какво е ми кажете? „Визия за България“ или Демокрация за България сами решете !

Казвам го като журналист не като партиен член или симпатизант, казвам го не и като моралист, че БСП е обновена и старите закоравели феодали превърнали се от местните другари в слуги на капитала днес отиват си един по един, а след 3 години няма да има и един във властта!

Идва епохата на младостта в БСП, има Демокрация и ако тази демократичност се прехвърли надолу по градове и села, по малките структури в цялата страна и всеки за проблемите проговори и решения се търсят не само да се злослови тогава Демокрацията ще ви донесе много !

И така всеки трябва да запретне ръкави и да работи здраво за подемът на партията, защото само така ще се възцари тази Демокрация, а в противен случай ни очаква Диктатура и Автокрация и гибелът на един народ, на една нация!
Тук не става дума за лампички, критика и страх, тук става дума за едно писано правило и то е, че на всеки му ще се въздаде според делата !
И така другарки и другари, дела трябват, не думи !

Автор Стефан Пройнов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!