Елена Йончева за състоянието на българската граница!

Елена Йончева за състоянието на българската граница!„Фактите в „Граница“ са в интерес на #България
 . Обявявам и гражданска платформа за сигнали за корупция.”

Това каза народният представител и говорител на ПГ на #БСПзаБългарияElena Yoncheva след представянето на филма си „Граница” в Национален дворец на културата – НДК. Тя изрази надежда, че и журналисти също ще се включат в инициативата й.

„Надявам се наистина от това да излезе нещо сериозно и тази държава да тръгне напред“, каза Елена Йончева. По думите й, изнесените факти са в интерес на сигурността на България. Във филма, журналистът прави сравнение между цената на българското съоръжение и тази на гръцко- турската граница.

На българския данъкоплатец един метър ограда е струвала 500 евро, а на гръцкия 250 евро. Освен това Йончева онагледява с факти, че в Хасковска област от 33 километра съоръжение, едва 10 километра е двуредово, а другото разстояние е едноредово.

По време на изготвянето на своя филм, Елена Йончева успява да снима преминаващи на територията ни мигранти, които от турска страна прескачат със стълба. Филмът показа и снимки, направени от мигранти, които се разпространяват между тях, за да се види колко безпрепятствено се преминава през българската ограда.

Елена Йончева е успяла да заснеме и множество прорязни участъци на съоръжението, направени с ножица, през които идващите мигранти преминават безпрепятствено и след това прикриват с четки за зъби, клони и др. Йончева е заснела във филма и служител на „Гранична полиция“, който е категоричен, че за да се случва това, то се покровителства от много високо ниво.

На представянето на филма на Елена Йончева присъства лидерът на #БСП Корнелия Нинова, зам.-председателят на левицата Кирил Добрев, политолози, журналисти и граждани.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

„Граница”

„Фактите в „Граница“ са в интерес на #България . Обявявам и гражданска платформа за сигнали за корупция.” Това каза народният представител и говорител на ПГ на #БСПзаБългария Elena Yoncheva след представянето на филма си „Граница” в Национален дворец на културата – НДК. Тя изрази надежда, че и журналисти също ще се включат в инициативата й. „Надявам се наистина от това да излезе нещо сериозно и тази държава да тръгне напред“, каза Елена Йончева. По думите й, изнесените факти са в интерес на сигурността на България. Във филма, журналистът прави сравнение между цената на българското съоръжение и тази на гръцко- турската граница. На българския данъкоплатец един метър ограда е струвала 500 евро, а на гръцкия 250 евро. Освен това Йончева онагледява с факти, че в Хасковска област от 33 километра съоръжение, едва 10 километра е двуредово, а другото разстояние е едноредово. По време на изготвянето на своя филм, Елена Йончева успява да снима преминаващи на територията ни мигранти, които от турска страна прескачат със стълба. Филмът показа и снимки, направени от мигранти, които се разпространяват между тях, за да се види колко безпрепятствено се преминава през българската ограда. Елена Йончева е успяла да заснеме и множество прорязни участъци на съоръжението, направени с ножица, през които идващите мигранти преминават безпрепятствено и след това прикриват с четки за зъби, клони и др. Йончева е заснела във филма и служител на „Гранична полиция“, който е категоричен, че за да се случва това, то се покровителства от много високо ниво. На представянето на филма на Елена Йончева присъства лидерът на #БСП Корнелия Нинова, зам.-председателят на левицата Кирил Добрев, политолози, журналисти и граждани.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 13 ноември 2017 г.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!