Корнелия Нинова към младежи: Никога не губете връзка с реалния живот!

Корнелия Нинова към младежи: Никога не губете връзка с реалния живот!
Младежите поздравиха народните представители от БСП за инициативата „културен чек”

„Вие сте млади, образовани, бъдещи лидери и политици. От вас ще зависят много решения за бъдещето на страната ни.

Бъдете директни, прями и смели. Имайте позиции и ги защитавайте. Никога не губете връзка с реалния живот – това е най-опасното в политиката“.

Това посъветва председателят на БСП Корнелия Нинова младежи, които са част от стажантската програма на левицата „Опознай ни!“.

По време на дискусия, която се проведе в Народното събрание, Нинова ги запозна с дейността на парламентарната група, направените предложения от БСП и желанието на левицата за преодоляване на неравенствата в страната.

Една от най-обсъжданите теми по време на срещата беше корупцията в страната. Нинова обясни, че след „Кумгейт“ е започнала вълна от сигнали, получени в централата на партията. „Ще има вот на недоверие.

Всяка система в България губи милиарди заради корупция. Тя е големият бич за страната“, категорична е Нинова.

Според нея хората вече не се страхуват толкова и подават сигнали с доказателства, като застават с имената си зад тях.

Младежите поздравиха народните представители от БСП за инициативата „културен чек“, с която се предвижда младите хора да имат по-голям достъп до българската култура и изкуство.

На срещата присъстваха зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев, зам.-председателят на левицата Крум Зарков, секретарят на парламентарната група Кристиан Вигенин и евродепутатът Петър Курумбашев.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!