Корнелия Нинова: Моментът е решаващ – само БСП може да свали ГЕРБ от власт

Корнелия Нинова: Моментът е решаващ - само БСП може да свали ГЕРБ от власт
Корнелия Нинова прие 24 нови члена на БСП в Ямбол

„Неделя, 4 април, е решаващ ден за бъдещето на родината. Изправени сме пред избор – искаме ли да продължим постарому или искаме да поемем по пътя на спасяването от ковид кризата, възстановяването на икономиката, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии.

Нека хората не се страхуват, да не се поддават на манипулации, да не продават гласа си, защото продават бъдещето си – своето и на своите деца. Истината е, че единствената партия, която може да свали ГЕРБ и да даде нов хоризонт на България в момента е БСП. Моментът е решаващ.

Затова се обръщам към всички вас: на 4.04. подкрепете БСП, защото не само че 4 години бяхме опозиция, но за 4 години ние станахме алтернатива. Внесли сме над 1 300 предложения в парламента за закони с грижа за хората.

Изготвихме своя ясен и конкретен план за управление, включително и за първите 100 дни. Знаем откъде да започнем и какви проблеми да решим още от първия ден. Можем да го направим, ако ни подкрепите и заедно на 4.04 да започнем промяната на България и с грижа за хората“. Това заяви Корнелия Нинова пред социалистите и симпатизантите в Ямбол.

В самото сърце на града, пред шатрата на „БСП за България“, лидерът на българските социалисти връчи електронни членски карти на 24 нови членове. Нинова поздрави влелите се в БСП и призова още веднъж: „Ако искаме да променим родината нека да го направим на 4.04. с №4 в бюлетината с грижа за хората“.

Точно в 4 часа следобед днес засадиха череши във всички 109 населени места на област Ямбол социалистите от региона като нарекоха събитието „Часът на промяната“. Засаждането на фиданките е инициатива от предизборната кампания на „БСП за България“, чийто водач на листата там е Кристиан Вигенин.

Лично лидерът на БСП Корнелия Нинова се включи като засади заедно с водача плодно дръвче в близкото до Ямбол село Кукорево. Ритуалът по засаждането на череша е знак за подкрепа на българското земеделие в символичния четвърти час в първия ден на месеца, както символ на промяната и новото плодоносно управление, чийто носител е „БСП за България“.

По-рано през деня Корнелия Нинова посети Хасково и се срещна със съпартийци и единомишленици от цялата област. Председателят на БСП разговаря с майки от Сдружението „Българско семейство“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!