Корнелия Нинова : „Потвърждавам ние сме за отпадането на санкциите срещу Русия” +ВИДЕО

Корнелия Нинова : „Потвърждавам ние сме за отпадането на санкциите срещу Русия”!

Вижте защо Корнелия Нинова ясно и категорично поясни, че БСП са за сваляне на санкциите срещу Русия!

Тук не става въпрос напускане на Европа или за Руска пропаганда, става на въпрос само и единствено защитата на националните интереси !

Нинова се обяви за спиране на двойните стандарти на Европа към България, повече уважение и издигане на Българската държава до мястото на което трябва да бъде, а именно да бъдем равноправен партньор на Европа !
Що се касае до икономическата обосновка е над един милиард загуби за България са достатъчно силна причини за малката ни крехка икономика !

реклама

Вижте видеото !

БСП реформа

Коментарът на Булпресс е, че всички ние трябва заедно да работим за просперитета на България !

Както се казва да си гледаме интересите и да ги отстояваме не както при Бойко Борисов да защитава само чуждите интереси и да се оправдава, че каквото кажели началниците от Брюксел !Бойко Борисов Бай Гань

Началниците са народът ти и след като народът ти е поставил да го водиш води го държавнически и делата ти трябва да бъдат водени само и единствено от интересите на България и Българският народ, а не от началниците ти! Затова всички ние трябва да работим за изграждане на мостове с Русия и да върнем загубените пазари, защото това ще отвори нови работни места, заетост и е добро за България !

За финал ще припомним думите на един велик държавник на България Борис III, който казва:
„Винаги с Германия, никога срещу Русия.”Корнелия Нинова

 

Ние от Булпресс и акредитираният ни журналист в Москва Борис Анзов и „Медия Мост България“ сме готови да съдействаме в името на българо-руската дружба !

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!