Лавров и Путин за тероризма

Лавров и Путин за тероризма

Няколко изказвания на Лавров и Путин за тероризма!

Всички скърбим за Русия, но Русия е огромна страна и всички знаем, че това рано или късно ще се случи, но просто никой не знае кога и къде!

Ние от Булпресс искаме да напомним някой думи на Руски лидери, с които те ясно и категорично в прав текст са заявявали своята позиция !

Сергей Лавров: ”Тероризмът се явява общ проблем за всички държави и в борбата с него не може да има никакво „ако”. Тероризмът трябва да бъде победен“. Това е заявил външният министър на Русия Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости, по време на приема в руското посолство в Кипър, където той е на посещение.

Владимир Путин: „Русия не преговаря с терористи. Унищожава ги.“, „Терористите винаги са опасност за някой народ. Ако се страхуваме от тях, значи вече са спечелили.“, „Каквато заплаха и опасност дa надвиснат над Русия, тя ще устой. Всеки трябва да го знае.“, „Хитлер искаше да унищожи Русия. Понякога хората трябва да си припомнят как завърши това.“

Ето и други цитати на Владимир Путин показващи желязната позиция на Русия спрямо другото: „В Русия трябва да живееш като руснаците. Всяко малцинство, ако иска да живее в Русия, да работи и да се храни в Русия, трябва да говори на руски и да уважава руските закони. Ако предпочита шериатското право и да живее по мюсюлмански – тогава го съветваме да отиде някъде, където шериатът е възприет като държавно право. Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите закони, за да ги нагодим към техните желания, без значение колко гръмко ще се крещи „дискриминация“. Ние няма да толерираме неуважение към руската култура“, казва Путин !

„Демокрацията не може да бъде насадена в дадена страна. Тя трябва да бъде продукт на самия народ във въпросната страна“ И за финал бихме добавили последен цитат на Владимир Путин: „Каквато заплаха и опасност дa надвиснат над Русия, тя ще устой. Всеки трябва да го знае.“

Ние от Булпресс изказваме нашите съболезнования на Руският народ, но искаме да се обърнем и към всички Вас:

Русия е силна страна, огромна като територия и военна, и икономическа мощ, но най-голямата сила на Русия са хората – тяхното родолюбие и патриотизъм, техният СИЛЕН И НЕСЛОМИМ ДУХ !

И ако терористичните атаки имат за цел да всеят страх у населението, то Руската нация е много силна и несломима ! Поклон пред жертвите и тежко и горко на терористите, защото руското ресто винаги идва !

Както казва Владимир Путин: „Аллах ни праща терористи, а мой дълг е да му ги върна !”
Текст и обработка: Стефан Пройнов

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!