Марио Трайков днес има рожден ден!

Марио Трайков днес има рожден ден!
Марио Трайков днес празнува!

От БСП днес пожелават Честит Рожден Ден на Марио Трайков!

Днес Марио Трайков празнува своята годишнина!

Марио Трайков е роден през 1960 г. в София, член е на БСП от 1986 г. и е потомствен социалист.

Магистър по право и експерт по външнотърговски мениджмънт и международни финанси. Съдружник в търговско дружество в Македония.

Кандидат-депутат от Коалиция за България в 25 МИР-София. От 2005 година е председател на дискусионен клуб на „Потомците на Антифашистите“!

Ние от Bulpress Info подразбрахме, че днес Марио Трайков ще бъде уважен както от членове и симпатизанти на БСП така и от активисти и партийни светила!
Марио Трайков не е случайна фигура в БСП, той е бил номиниран и за Президент, но се отказва в полза на Румен Радев и дава своята подкрепа към него !

Дали от Президентството обаче днес ще изпратят поздравително писмо ние не знаем, но по етикет и морал би трябвало!

Марио Трайков като дългогодишен активист и е член на Софийската организация в „Овча Купел” на БСП като днес ще се срещне и с Калоян Паргов и други свой съпартийци! Често като делегат Марио Трайков е критикувал управлението в БСП, но се ползва и с огромна подкрепа и на други области в България като Благоевградска и Бургаска както и в Габрово, и други населени места !

Днес Марио Трайков ще бъде буквално обсипан с пожелания и приветствия по случай личният си празник,  все пак другарството е на висока почит в средите на партията, а сега в партията текат много динамични процеси за които не един или двама социалисти ще се допитат и до мнението на Марио Трайков! Ние също ще му пожелаем много здраве и успехи !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!