Мария Захарова: Ако кажа, каквото знам, в САЩ ще избухне гражданска война!

Мария Захарова: Ако кажа, каквото знам, в САЩ ще избухне гражданска война!
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова шокира цял свят с поредното си скандално изявление

Тя направи своя коментар относно скандала между Демократи и Републиканци в САЩ за това кой от тях е имал срещи с руския посланик във Вашингтон.

Неотдавна американският президент Доналд Тръмп показа снимка на сенатора от Демократите Чък Шумер, на която се вижда как той пие кафе с Владимир Путин. Този негов ход навярно е бил провокиран от постоянните обвинения на сенатора, че администрацията на Тръмп е в близки отношения с руския посланик в американската столица Сергей Кисляк.

Затова и предишният съветник по националната сигурност Майкъл Флин подаде оставка. След това на мушката застанаха Джеф Сешънс, зет на Тръмп, и бившият съветник на изборния му щаб Картър Пейдж.

Това провокира Мария Захарова да напише във фейсбук, че „разполага с интересна информация за сенаторите, които водят спорове на тази тема“.

„Струва ми се, че ако обява всичките контакти на Сергей Кисляк, в САЩ отново ще има гражданска война между Севера и Юга,“ написа говорителката на Външно.
Източник: blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!