Мария Захарова за Тръмп + ВИДЕО

Мария Захарова за Тръмп + ВИДЕО Стефан Пройнов


На 31.05.17г. Захарова коментира недоволството на Тръмп за военните разходи в Европа Официалният представител на МВНР на РФ Мария Захарова перифразира въпрос за недоволство на президента на САЩ Доналд Тръмп относно военните разходи на европейските страни.

„Това е въпрос, към европейците, и техния партньор Съединените Щати, които имат за какво да плаща и какви услуги по любов, или — за пари“ — каза тя на брифинг в отговор на въпрос на български журналист Борис Анзов от „Медиа Мост България“и Булпресс с молба за коментар.

Президента на САЩ Доналд Тръмп в адрес на европейците за недостатъчните военни разходи от изминалата седмица, когато се говори в централата на НАТО в Брюксел.
Тръмп призова членовете на НАТО за изпълнение на финансовите си задължения.
Според него, е необходимо да се плаща по-голямата сума за безопасност и за защитата си от това, което трябва, и това не е честно по отношение на американските данъкоплатци.

Мария Захарова за Тръмп

За вас предаде от Москва Борис Анзов !
По текста работи Стефан Пройнов!
Видео Булпресс ТВ

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!