Националният съвет на БСП с важни решения до края на месеца за парламентарните избори

Корнелия Нинова за премиера: Вместо да се моли на Франция и Гърция за ваксини, да започва разговори с Китай и Русия, като европейските лидери
Колективният орган на партията ще заседава на 15-и, 22-ри и 30-и май

Три заседания на Националния съвет на БСП ще се проведат до края на месец май.

Колективният орган на партията ще заседава три пъти в три последователни седмици – на 15-и, 22-ри и 30-и май, като се очаква вземането на важни решения за предстоящите парламентарни избори.

На първото заседание се предвижда обсъждане на актуалната политическа обстановка, както и приемане на план за действие на база анализа на резултатите на предходния вот.

Ще бъде избран и съставът на Националния предизборен щаб на БСП.

На заседанието на 22-ри май се предвижда Националният съвет да избере новия състав на Изпълнителното бюро и да определи водачите на листите и местата за коалиционните партньори и гражданската квота.

А на последната предвидена дата, на 30-и май, Националният съвет на БСП ще се събере, за да одобри окончателно листите за народни представители.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!