Общ фронт за честни избори

Общ фронт за честни избори

Общ фронт за честни избори и нова визия за България !

Гражданите на Република България, не електората, или  масата, а СУВЕРЕНА !
Ние искаме справедливост, ние искаме социални права, ние искаме нормалност, ние искаме всеки да получава справедливо заплащане и пенсии съотносими с нормалният стандарт на живот !

Не искаме да сме втора категория нито да сме втора класа !

Ние искаме здравеопазване и спокойствие, искаме ред и сигурност, искаме истинска икономика и добра бизнес среда, искаме относително спокоен инвестиционен климат, искаме туризъм, искаме работа и всеки от нас иска спокойно да отгледа своето поколение и да му даде добро образувание и всички не само да живеем, а да творим за страната си !

Но на практика децата са ни в чужбина, а правителството разпределя порциите между мафията и паралелната държава !

Всички те заедно са на хранилката на ГЕРБ, а дали и ГЕРБ не е на хранилката на мафията, дали всички те не си плащат по един или друг начин на Цветанов и ГЕРБ ? И така, когато мъртвите гласуват, когато се подменят бюлетини и протоколи, когато ГЕРБ броят гласовете властта винаги ще е в тях и в Мафията !

Корнелия Нинова се обяви против мъртвите души!  Само и единствено честната и пряка изборна активност може да смени ГЕРБ от властта, а с отиването си на ГЕРБ от властта си отива и Мафията !

Трябва и мъртвите да спрат да гласуват, трябва всички заедно да поискаме това на всяка цена!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!