Честит рожден ден на Марио Трайков!

Честит рожден ден на Марио Трайков!

Днес сме се събрали да почетем рожденият ден на председателя на 25 МИР на БСП Марио Трайков с преференциален номер 116.

В качеството си на кандидат депутат той направи запитване до столична община, че не работи уличното осветеление на улица Равнище в район „Овча Купел”, кв. Горна баня.

Само за два дена общината реагира и оправи осветлението.

Другаря Трайков е направил предложение до Министър на Здравеопазването за подобряване на социалните битови условия в Клиниката по Психиатрия-Суходол, Институт по Ортопедия Горна баня, Държавната Клиника по Психиатрия- Нови Искър.

Ние от Bulpress Info подразбрахме, че днес Марио Трайков ще бъде уважен както от членове и симпатизанти на БСП така и от активисти и партийни светила!

Марио Трайков не е случайна фигура в БСП, той е бил номиниран и за Президент, но се отказва в полза на Румен Радев и дава своята подкрепа към него!

Марио Трайков като дългогодишен активист и е член на Софийската организация в „Овча Купел” на БСП.

Днес Марио Трайков ще бъде буквално обсипан с пожелания и приветствия по случай личният си празник,  все пак другарството е на висока почит в средите на партията, а сега в партията текат много динамични процеси за които не един или двама социалисти ще се допитат и до мнението на Марио Трайков! Ние също ще му пожелаем много здраве и успехи!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!