Facebook

На 08.05.2017г. във Варна да съхраним историята и паметниците си!

На 08.05.2017г. във Варна да съхраним историята и паметниците си! Светлозар Минов Стефан Пройнов
Вижте каква инициатива стартира в град Варна !

Страницата ”Да променим съдбата си” във Фейсбук публикува следния апел към всички Варненци: Варненци винаги са били първи! Варненци винаги са били родолюбци, човечни и умни!

Да почетем паметта на хората, които дадоха живота си, за да има обединена Европа! Да почистим едно емблематично място, за жителите и гостите на гр. Варна, в навечерието на „Деня на Европа!“

Нека да покажем, че можем да сме по-добри, че можем да сме достойни граждани на Света! Една инициатива на Сдружение „Под лупа“; “ Да променим съдбата си“; интелектуалци и граждани на Варна!
Млади, енергични и винаги готови да помогнат!
Хората от Сдружение „Под лупа“, ще се включат в националната кампания, за опазване и почистване на паметниците в България!
Включете се и ВИЕ!
Да покажем, че Варна е град на културата и традициите.

Да последваме примера на другите български градове!
Телефон за контакт 0893/ 783-215

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от Булпресс и „Медиа Мост” благодарим на всички родолюбци и патриоти, на всички, които с такива инициативи за почистване на паметници в цялата страна възпитават младото поколение в родолюбие !

Паметниците като такива идват да ни напомнят за определен човек или събитие и те са там за да подържат паметта на нацията или родовата памет, но те са там да ни напомнят да не забравяме и да ги пазим, поддържаме и да предаваме споменът за тях е наш дълг към идните поколения!

С личен пример се отсрамиха и от Варна

https://www.facebook.com/1045528408831410/videos/1510420122342234/

Молим всички, които искът да се включат във почистването на „Паметник на българо-съветската дружба“ във град Варна на 08.05.2017г. от 17:00 до 19:00 да се свържат с организаторите на събитието на телефон 0893/ 783-215 Светлозар Минов или на страниците им във Фейсбук !

Да се поклоним, да поставим цвете в нозете на загиналите за свободата на България е дълг на всеки един от нас !
След като вече в няколко града в страната групи ентусиасти и родолюбци решиха да изтрият срамът от челата и да покажем нужната почит и уважение, ние от Булпресс вече запалихме искрата, а сега Вие сте наред !

Прилагаме и списък на паметниците в страната ЕТО ТУК !

Ако милееш за българската памет предай нататък, бъди преносител !

За Булпресс и „Медия Мост” събитието отразиха Борис Анзов и Стефан Пройнов !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!