1000 ислямисти блудстват, грабят и изнасилват в Кьолн, 100 се колят у нас в София

1000 ислямисти блудстват, грабят и изнасилват в Кьолн, 100 се колят у нас в София

И Германия пламна след Франция. Oрганизирана тълпа 1000 ислямисти от северноафрикански произход нападнаха 100 жени в центъра на Кьолн на Нова година за да ги грабят, блудстват и изнасилват.

Mалко след това в България в центъра на София се клаха помежду си с ножове 100 нелегални имигранти от същият произход и религия. Какво още чакат родни и европейски ръководители за да признаят, че новото оръжия на страните от близкия изток е бежанския поток.

Кметицата на Кьолн, жена на всичко отгоре, едва ли не обвини младите немски девойки, че сами предизвикали нападението си със неприлично облекло и държане. Това европейско недоразумение –  кметицата на Кьолн, при това тя е и жена, Хенриете Рекер да се държи като говорител на Ислямска държава и да ни поучава, като тях е показателно за импотентността и порочността на управниците на най-голямата страна от Европейския съюз.

В България нейното не по-малко слабо и неадекватно правителство, днес търпи да се колят помежду си ислямисти насред София, а утре като почнат да колят и нас българските граждани, тoгава какво да правим ние. На Шипка през август 1878 вече грабнахме телата, за да изгоним ненавистната ислямистка Османска войска, а днес отново ни предстои битка за родината и християнската ни вяра.
Източник: www.podoko.eu/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!