Папазов: Един случаен човек, който не разбира от армия и разузнаване, е назначен за министър на отбраната

eff92f3c9a22df8058b0fe7c218b7093


Публикуваме статус на бившия шеф на Фондовата борса Виктор Папазов от Фейсбук*.

Тези дни си мислих за решението на министъра на отбраната да публикува досиетата на чуждите граждани работили за българското военно разузнаване. Твърди се, че никоя държава в света не го е правила. Причината е ясна. Който го направи, завинаги губи шанс, да вербува някога чужденец да работи за военното разузнаване. Всъщност губи шанса да вербува и българи да работят за него освен щатните служители, които очевидно не са достатъчни.

Въпросът е в друго. Един случаен човек, който не разбира от армия и разузнаване, е назначен за министър на отбраната и взима подобно съдбовно решение. Това решение ще разруши или поне ще осакати за десетилетия военното ни разузнаване. Подобна постъпка спокойно може да бъде определена като национално предателство. Повечето медии мълчат, но най-важното мълчи и министър-председателя, който е назначил този министър и който обикновено реагира изключително остро при много по-малки издънки на министрите си. Въпросът е защо?

Отговорът изглежда е, някой е спуснал тази задача на правителството. Някой, който иска България не само да няма армия, но и остатъчната „бутикова формация“, която ни е останала да е „сляпа и глуха“. Ако бях параноик, бих сметнал, че някой готви финалното унищожаване на държавата носеща името Република България. И това унищожаване е непосредствено предстоящо.
Източник:hashtag-bg.com

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!