Facebook

Йончева: Добре е Добрев да остане в парламента, за да се вижда как изглежда честното лице на ГЕРБ!

Йончева: Добре е Добрев да остане в парламента, за да се вижда как изглежда честното лице на ГЕРБ! Никога не съм искала оставката на Делян Добрев.

Смятам, че е добре той да остане в парламента, за да може българският гражданин всеки ден да вижда как изглежда честното лице на ГЕРБ.

Това каза пред журналисти в Народното събрание депутатът от БСП Елена Йончева, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Това не е лична битка, опитът на Делян Добрев да отправя внушения по мой адрес няма да мине“, коментира тя.

„Ако някой има съмнение, че съм нарушила закона и журналистическата етика и морал е длъжен да внесе документи в съответните органи или в Прокуратурата“, посочи Елена Йончева.

„Делян Добрев е решил да не съобразява с решението на Конституционния съд, да не зачита законите“, изтъкна тя. „Внесли сме сигнал с факти и документи в

Прокуратурата и очакваме да видим какъв ще бъде резултатът“, коментира депутатът от БСП. „Това не е моя лична битка с Делян Добрев.

Не аз съм искала оставката му, поиска я премиерът Бойко Борисов, защото обществено достояние станаха силно смущаващи факти за Община Хасково“, заяви Елена Йончева.

„Делян Добрев сам внесе оставката си, защото смяташе, че по този начин ще се сниши, „бурята ще отмине“, обществото ще забрави и няма да има медиен натиск за всички схеми, които е направил в Община Хасково“, каза още тя. / epicenter.bg

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!