Йончева: Имаме два пътя – или да се оставим на мафията, или да променим това, като гласуваме

Йончева: Имаме два пътя - или да се оставим на мафията, или да променим това, като гласуваме
Нужна е революция в доходите и левицата може да я направи

„Пред България има два пътя. Единият е да се оставим на грабителската мафия, а другият е да променим това, като гласуваме на предстоящите европейски избори.“ Това заяви пред медиите в Ловеч на Цветница водачът на листата на „БСП за България“ Елена Йончева.

По думите й тази мафия е подчинила всички институции  и смачква хората. Тя добави, че предстоящите избори са важни не само за Европа, но и за България. „Нямам съмнение, че ние ще победим, въпросът е после да започне истинската промяна за страната ни.

Нужна е революция в доходите ни и точно левицата може да помогне, защото е разработила законопроекти за общи стандарти за минимална работна заплата в Европа“, добави водачът на листата на левицата.

На центъра в Ловеч тя се срещна с много граждани, които й пожелаха успех и казаха, че  е нужна тотална промяната на управлението в България. По късно тя посети събора на града, на който майстори от различни занаяти предлагаха своята продукция. Йончева избра керамични играчки, направени от деца с увреждания.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!