Кирил Добрев: Патриотите продадоха за 20 лв. гласовете на своите избиратели

Кирил Добрев: Патриотите продадоха за 20 лв. гласовете на своите избиратели
Кирил Добрев: Близо толкова е разликата между минималната пенсия в момента и тази, за която се договориха патриотите и Бойко Борисов

„20 лв. е цената, на която коалиция „Обединени патриоти” продаде гласа на своите избиратели, решавайки да управлява в коалиция с ГЕРБ. Близо толкова е разликата между минималната пенсия в момента и тази, за която се договориха патриотите и Бойко Борисов”.

Това коментира пред журналисти народният представител Кирил Добрев при посещението си в Габрово. Добрев се отзова на поканата на областния управител Иванка Баева за среща по проблемите на хората в Габровска област.

Оказа се, че народният представител от БСП е единственият уважил поканата на ръководството на областната управа, като депутатите от другите политически сили не са се отзовали.

Кирил Добрев препотвърди думите си, че ще продължи да работи за хората от региона, като обърна специално внимание върху развитието на туризма, който според него трябва да бъде обща кауза на четирите общини. По този повод Добрев сподели и една своя идея – в центъра на град Габрово да бъде изградена платформа с макети на туристическите забележителности от цялата област.

Добрев апелира и за поставянето на съоръжение тип „легнал полицай” на пешеходната пътека пред селището за слепи хора на главен път Габрово – Велико Търново в района на Дряново.

„Надявам се, че скоро ще бъде направено всичко необходимо за разрешаването на проблема с водоснабдяването на Севлиево, като мога да дам уверение, че след многобройни разговори с представители на служебното правителство, казусът е пред разрешаване”, коментира още Добрев.

„БСП беше подложена на сериозен натиск, за да влезе в коалиция с ГЕРБ, включително и с намеса отвън, но такава стъпка би била предателство към избирателите, които подкрепиха левицата на тези избори”, категоричен беше Кирил Добрев.
Източник: bsp.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!