Facebook

Сергей Лавров разкри какви ще са отношенията между Путин и Тръмп!

Сергей Лавров разкри какви ще са отношенията между Путин и Тръмп! Руският министър на външните работи Сергей Лавров заяви, че страната е готова да премине своята част от пътя за възстановяването на отношенията с Вашингтон, върху които бившия президент Барак Обама нанесе сериозна вреда, предаде агенция „Фокус“, позовавайки се на ТАСС.

„Готови сме да преминем своята част от пътя за заздравяване на връзките със САЩ. Деградирането им в последните години се случи не по наша вина, а в резултат на целенасочените действия на предишната администрация във Вашингтон“, отбеляза Лавров.

„От своя страна ние винаги сме открити към развитие на предсказуемо сътрудничество въз основата на равноправието, взаимното уважение и отчитането на интересите един на друг“, добави министърът.

Той обърна внимание на сериозните усилия, които ще са необходими и от двете страни за преодоляване на щетите, нанесени върху двустранните отношения при Барак Обама.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!