Ако Нинова стане премиер заедно с Радев Президент това ще е краят на ГЕРБ

Ако БСП спечелят парламентарните избори и имат 121 депутати и Корнелия Нинова стане премиер на Република България, а Румен Радев повтори успехът си в президентските избори това ще е краят на ГЕРБ.

ГЕРБ твърде дълго са във властта и натрупаха основателни негативи като кризите и мерките ги крепяха, но народът откровено ги мрази и е време мутрите да си отидат от властта, че мафията много се срасна в държавата. Само с този формат Радев-Нинова може България да тръгне по нов път, който да гарантира на хората по-добър живот и да върне доверието на Българите в държавността и институциите, да върне и младите в страната за да работят за България тук да плащат данъците си, тук да отгледат децата си, тук със своят опит и знания натрупан в чужбина да изградят една по-добра държава.

Корнелия Нинова обнови столетницата като даде път на младите и умело отстрани олигарсите от БСП щом можа в една партия ще може и в една държава да промени статуквото и да довърши войната с паралелната държава и мафията, която изсмуква силите на държавата. Румен Радев оцеля във войната с мутрите и се доказа, че е на страната хората, но няма подкрепата на изпълнителната власт, няма нужните лостове на властта нито инструментите да управлява държавата. От него не зависи много в изпълнителната власт, но в тандем с Корнелия Нинова като премиер няма сила, която да ги спре реализацията на всичко, което искат хората.

А хората искат социално справедливи доходи, искат стабилност и устойчив растеж, искат справедливост и закони, които да се спазват! Искат ред и прозрачност, но искат и политици на които може да се вярва, които да изпълняват ангажиментите си и това е най-добрата формула за просперитет на държавата и някой да изгони мутрите от властта, защото мутрите живеят и богатеят на гърба на народа като хората са в немилост и нищета, в бедност и болести, в тревога за утрешният ден и в борба за насъщният.

Обещават се безплатни лекарства на младите и старите, преизчисляване на пенсиите и по-справедливи доходи само така хората ще усетят, че държавата мисли за тях и не как да ги граби с данъци и такси, а със солидни социални придобивки и стимули за младите. Но за да се случи това трябва всички ние да подкрепим БСП и Румен Радев в битката срещи политико-икономическата мафия. По-голяма изборна активност и разумна гражданска позиция с отговорност и разум ГЕРБ ще си отидат за да има утре и правова и справедлива държава ние сме на ход!

Виж още: bulpress.info

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!