Вижте кой прободе в сърцето Цветан Цветанов!

Вижте кой прободе в сърцето Цветан Цветанов!


Явор Божанков разби Цветанов по телевизията: Говори против мен, защото не отидох в ГЕРБ
Г-н Цветанов говори така за мен поради две причини. Първата е лична. Личен негов приятел дойде при мен и ме убеждаваше да напусна БСП и да отида в ГЕРБ. Отказах. Така Явор Божанков от БСП коментира по bTV думите на Цветан Цветанов, че е избран преференциално за депутат по начин, който не е демократичен.

Втората причина е свързана с работата ми. Аз съм едно от лицата, които поведоха битката за преференциите, бях основен критик по време на вотовете за недоверие и не на последно място съм известен във Великотърновско като най-големия критик на местната власт към ГЕРБ. Никога не съм бил свързан с Радан Кънев. Заявявам го и съм готов да се срещна Цветанов в съда. Г-н Радан Кънев не ме е обявявал за нищо, приятели сме, но никога не ме е обявявал за нищо, каза още той.

Божанков взе отношение и по повод изявления на жителите в Горна Оряховица за него, някои от които казаха, че не го познават, а познават само баща му, който има бизнес с вторични суровини в града.

„Тези изявления на хората, които пуснахте, са от квартал „Калтинец”, където живее предимно ромско население. В този район нямам гласове, имам само 28 гласа. 90 % от моите гласове са от другите секции в Горна Оряховица. Баща ми беше единственият човек, който беше против да се занимавам с политика, защото знаеше, че ще се случи точно това и Цветанов направи тези внушения.

Причината да бъда избран, е че в Горна Оряховица БСП бие ГЕРБ с над 16% – 7400 гласове, а аз съм единиственият кандидат на БСП.
Източник: frognews.bg

Великотърновският избирателен регион е бастиона на Цветан Цветанов!
Това момче го разби на пух и прах и Цветанов не спира да беснее!

Сега дали ще светне лампичката на Борисов след като Цветанов е победен в собствената си къщичка?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!