Вълци ще разкъсат Нинова

Вълци ще разкъсат Нинова


Някой другарки объркаха думата преход с думата приход! Вълци ще разкъсат Нинова.

Бивш председател на градската организация на БСП, общински съветник на БСП, деен в работата на столичен общински съвет. Калоян Паргов бе изключен от националният съвет на БСП, но сега е възстановен след 5 месечна битка в съда. Като се има в предвид, че лобито на БСП в съдебната власт е по-малко от това на ГЕРБ някой биха си помислили. Че Калоян се е договорил с Фандъкова за взаимопомощ от Борисов той да спечели делото и така да отнеме от честа на Корнелия Нинова.

Имайки в предвид че на 27.07. 2022г. в обедната емисия на новини на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ първи Бойко Борисов направи коментар: „Госпожа Нинова два пъти си дава оставката за неуспешно представяне на избори. Нормално ли е в една държава в твоята партия да си дадеш оставка, че си се представил зле и след това да управляваш държава?”

Коментарът на Борисов не е насочен към партията БСП, а срещу Нинова. Той не коментира темата на деня – връщането на мандата от БСП, той коментира Нинова. Всеки би се досетил, че Калоян Паргов някакси успял да привлече като съюзници враговете на партията и да ги впрегне да работят в негова полза.

След близо 11 часа Калоян Паргов се похвали на стената си, че е спечелил битката срещу Нинова и БСП и в коментара му ще цитираме следният абзац:” Ще продължа да работя честно и отговорно като член на Националния съвет на моята партия. Аз съм част от общност на съмишленици с кауза от 131 години и се гордея с това”. Кой са съмишлениците му ние можем само да гадаем дали през Фандъкова ги е намерил или Станишев му е помогнал не става ясно, не става ясно и че ако покажеш публично на цяла България, че БСП е слаба и може да бъде осъдена от всеки.

Но прави впечатление, че Калоян Паргов сменя риториката си и вече говори лидерски с визия за бъдещето. Дали неговата лична победа е негова той сам си знаем, но на Корнелия Нинова и предстоят много лоши дни.

Ние от Булпресс преди години бяхме изпратили писмо на Корнелия Нинова и след време и зададохме въпрос на четири очи защо не ни отговори и тя ни „каза не е дошло при мен”. Ще кажем само, че „Силният пълководец няма слаби войни”. Може ли Корнелия Нинова да има слаб екип и да не е информирана за призовките и делата с ходът на въпросното дело – допускаме, че на Позитано 20 има филтриране на информацията, която постъпва, но за тези неща би било недопустимо.

Когато един лидер се обгради със слаби фигури – наречи го екип всичко е възможно. Още един звучен шамар в лицето на Корнелия Нинова с дата 27. 07. 2022г. се чу 7-8 часа след коментара на Борисов и 3-4 часа преди Калоян Паргов

. Този път Кирил Добрев. Медиите обявиха:” С решение на Върховния касационен съд от 27.07.2022 г. се отменя изключването на Кирил Добрев от БСП и съответно НС на БСП”. Пътят по който са изминали с Калоян Паргов за да реабилитират имената и да си върнат честта и влиянието в БСП, макар и сходен е законен. Кирил Добрев бе отстранен, защото той бе евентуален кандидат за председателското място, той имаше поглед над цялата партия и всички структури, той следеше настроеният и в най-малките населени места. Докато Калоян Паргов размахът му бе до Софийска градска организация на БСП.

От тези червени шапчици вълци не останаха на Позитано!

Казваме, че на Корнелия Нинова и предстоят много лоши дни, защото по пътят си към председателското място тя начерта и своят път към Голготата. Всеки, който бе заплаха за нея тя го отстраняваше, но и го обиждаше, унижаваше и отнемаше онова, което и най-големите мафиоти не си позволяват, а именно честта и достойнството.

Защо Бойко Борисов именно в този ден направи препратка към Нинова първи за моралните качества и за нейното достойнство ли? Защото може би знае, че именно битката в БСП е личностна и скоро ще се заговори именно на темата честта и достойнството на лидера на БСП. Само трябва да изчакаме следващите избори и когато излязат резултатите ще сме свидетели, че отговорността ще се потърси от Корнелия Нинова, повярвайте ни. Корнелия Нинова допусна и още няколко грешки след отстраняването на Кирил Добрев, тя не лично, но чрез някой свой министри посегна и на някой бизнеси на Добрев, което не е другарско, напротив – подло е.

Сигурни сме, че ще дойде ден и ще и се върне. Та в БСП войните ще продължат не само докато се детронира Корнелия Нинова но и докато не бъде обезличена. Свидетели сме как всеки който и се опълчни получаваше някаква подкрепа от истинският и враг Борисов кой в кариерата си кой в бизнеса си.

Та ако Калоян Паргов каза:” Аз съм част от общност на съмишленици”. То Нинова си няма на представа колко съмишленици ще намери Борисов в редиците на БСП и не е нужно да се познават, не нужно да се координират просто Нинова когато говори за принципи в политиката забравя най-важният от тях: „Врагът на моят враг е мой приятел”. Всички знаем, че Борисов е бил катализатор на не една интрига в БСП и ще продължава.

И ако екипът на Корнелия Нинова се окаже наистина със слаб то екипите на Кирил Добрев и Калоян Паргов са си извадили поуките и са много сплотени и след като имат негласни силни и богати на възможности и ресурси и не на последно място богати на средства симпатизанти отвън то наистина идват много лоши дни за Нинова.

Едно обаче не трябва да забравяме – единствено тя се опълчи срещу истанбулската конвенция, тя се опълчи и срещу соросоидите не само в БСП. Тя се пребори и с червените крепостни старчета и натрупа много врагове не по идеи, а по интереси и ще дойде ден те ще и го върнат.

Тя отне честта и достойнството и на Станишев и на Димитър Дъбов и на много други фигури с авторитет назад във времето на БСП. Те днес седят и чакат своят миг на отмъщение. Егото и личните вендета са водещите в БСП и хората се умориха хората разбраха, че след като влязоха във властта забравиха и за малкото си електорат и само слушахме кавги в това семейство.

Ако напишете в интернет Позитано ще се учудите, че от години не присъстват на първите позиции в търсачките, ще се учудите какво ще откриете – градове, курорти, бистра и туристически оферти. И след като не ги намираме в интернет, след като ни цензурират в социалните мрежи, след като писмата ни дори с входящ номер не достигат до тях остава някой обиден бизнесмен да купи и сградата на Позитано 20 след време да им закрият и пощенската кутия. За една умираща столетница ли става дума?

Някога имаше един виц:

Попитали Кирил Добрев защо не може да ги сдобри старите и младите в БСП? Добрев – как да ги сдобря, между тях седи идеология, между тях седят шест цифрени суми.

Може и да се окаже прав и този виц да се окаже истина? И както е казал Бай Тошо: „Някой Другарки и другари объркаха думата преход с думата приход”. Истината е, че Българските политици са като една глутница вълци или ставаш като тях и не предаваш близките си или те разкъсват.

Както е казано:Който сее вятър, ще пожъне буря. 

А за правителството можем да добавим думите на Осия четем и  в Притчи 22:8: „ Който сее беззаконие, ще пожъне бедствие и жезълът на буйството му ще изчезне.  А който сее правда, жъне сигурна награда“.

 

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!