От тези червени шапчици вълци не останаха на Позитано!

От тези червени шапчици вълци не останаха на Позитано!


От тези червени шапчици вълци не останаха на Позитано!

Ало, тиганът не бързайте да слагате, че до изборите има време! Защо оставихте ги да се окопитят, това ще ви подейства зле! Атаката е най-добрата Ви защита, а днес скандалите утихнаха и Цветанов е от град на града и стяга твърдият си електорат!

В редиците на ГЕРБ лампичката светят яко, страх сковал е структурите им в страната и така се стягат редиците на електората ! А Вие къде сте, няма ви по градовете и селата като ще ви изненада резултатът?

От тези червени шапчици на Позитано вълци не останаха, а в играта трябват ви бойци да хукнат из страната, не ухание на парфюм в коридорите на Позитано, да молите се само – дано и дано!

„Лозето не ще молитва“ знаете това!

„Дела трябват, не думи“ казва Дякона, но и той е ходел от град на град, от село в село и не е вирил гордо чело !

Визията нова, а бардакът пак е стар, а електоратът иска порив, иска жар, иска в битка да се поведе не да бъде с наведено от десетилетие лице!

Хайде бе другарки и другари, стига в сплетни и интриги, народът трябва да се спаси от игото на тиранина разбери !

Как да ги сдобря, извика Кирил Добрев, та между старите и младите има шест цифри, които ги делят!

Така е когато на първо място е алчността !
Права е Корнелия, че с тези дето партията са продали не може да се работи и не може да се спори с тях дори, но народът чака лидерката си !
Нинова показа твърдост и промяна, а младите другарки и другари мислят само за поквара !
Сега е време за дела, а после ще имате време за любовната си игра !

От тези червени шапчици похотливи вълци не останаха на Позитано ! Но май е време някой да покаже, че корупцията не е само усещане в страната като парфюмът на жената !

Хайде, извадете банковите сметки на тези политици и техните трансфери, покажете офшорните им фирми и колко от тях внезапно са станали милионери?

Трябва да се работи всеки ден и час, всеки миг другарки и другари, а не като дойде някой на входа на Позитано и да му кажат „елате в работен ден господине, сега няма кой да Ви приеме“!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!