Кирил Добрев: Вътрешнопартийната кампания е възможност БСП да стане по-единна и силна

Кирил Добрев: БСП направи сериозен пробив, а Станишев познава пътя само надолу
Всеки един социалист ще получи това право, което отдавна заслужава да има

„Основната цел на вътрешнопартийната кампания не е просто да изберем един човек, а във всички разговори, които ни предстоят, да постигнем обединение на партията, мотивация на членовете и увереност, че БСП е силна и може да управлява страната разумно и предвидимо.

Трябва да бъдем единни, но не в името на лични прищявки и амбиции, а в името на една голяма цел – победа на национални избори и реализиране на така необходимата лява политика”. Това каза на среща с общинските съветници на БСП в Хасково заместник-председателят на партията Кирил Добрев.

Според него само общите действия между националното ръководство и структурите по места и екипната работа, могат да направят победата на БСП възможна и в национални, и в местни избори.

“Вие сте лицето на партията по места и в този смисъл вече сте заложници на собствените си действия. Нито Националното ръководство на БСП може да спечели изборите в Тополовград, нито Кера може да спечели национален избор. Но общите действия, екипната ни работа, могат да ни помогнат да спечелим и национални, и местни избори”, категоричен бе Добрев.

Той продължи, че това е не е цел, а средство към нещо много по-съществено, а именно ляво управление. “От години все констатираме, че изчезваме като народ, че се увеличава бедността и неравенствата – както между хората, така и между регионите. Решението на тези проблеми е само в лявата политика, дясната дори не “засича” тези проблеми”, завърши Добрев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!