Корнелия Нинова: Агонията Борисов ще свърши. След него трябва да се гради отначало

Корнелия Нинова: Наказвате изрядните работници, защото сте безсилни да спрете злоупотребите

„Агонията Борисов ще свърши. След него трябва да се гради отначало . Консолидирайте около себе си честни и смели хора.

Нека те видят у нас двигател за нещо ново и позитивно.Българският народ има потенциал да излезе от унизителното положение, до което ни докара управлението на ГЕРБ- най-бедна и най- корумпирана страна в Европа.

Но този потенциал трябва да се обедини и да му се даде възможност. Сега той е потискан от управленската арогантност , крещяща некомпетентност и алчност на властта.“  Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Златоград, където снощи се проведе отчетно- изборна конференция.

Тя изтъкна, че отчетно- изборната кампания в БСП е времето и мястото, където редовите социалисти дават оценка за свършеното и несвършеното, но и определят политиката на БСП за следващите години.

„Аз, например, искам да чуя мнението ви за влизането на България в еврозоната, но без популизъм , а с аргументи. Имаме толкова подготвени икономисти и финансисти. Нека говорят те“, каза още лидерът на БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!