Корнелия Нинова в Свиленград: ГЕРБ отменят машинното гласуване в последен опит да спасят режима Борисов

Корнелия Нинова в Свиленград: ГЕРБ отменят машинното гласуване в последен опит да спасят режима Борисов
Да не позволяваме да подменят гласа ви

За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия. На всеки, който дръзнеше да се изправи срещу режима на Борисов, се изпращаха служби на проверка, биваше уволняван, глобяван, мачкан. Но хората се освободиха от страха и си потърсиха правата с протестите.

Апатията,че нищо не може да се промени, отстъпи на търсенето на алтернатива. Рухна и този мит, че управлението е единственото възможно. Искам да поздравя всички за събудената гражданска енергия.Но искам и да предупредя, че уплашени от нея, от опасността да им се търси отговорност след изборите,

ГЕРБ прибягват до последното спасение- да подменят свободната воля на гражданите. Те отменят машинното гласуване, което е възможност за обективен вот. Те искат отново да дописват мъртви души в списъците, депутати да носят чували с бюлетини, да купуват секционни комисии. Ние внесохме предложение в Бюджета за 2019 г. да се добавят 50 млн.лв. за машинно гласуване, защото управляващите удобно го бяха пропуснали.

Вие сте свободни хора, със свободна воля- за кого да гласувате, но не позволявайте гласът ви да бъде подменен. Нека всички се обединим и да не им позволяваме, в името на тяхното оцеляване, да сменят закона и да ви отнемат правото на свободен избор.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!