Корнелия Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер

Корнелия Нинова за премиера: Вместо да се моли на Франция и Гърция за ваксини, да започва разговори с Китай и Русия, като европейските лидери
Това заяви лидерът на БСП в своя Фейсбук профил

Борисов, чу ли какво ти казаха днес в „Неохим“? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли?

Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници.

Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от „Газпром“, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с „Газпром“ и 100 процента диверсификация.

Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш? Никакво. Хора, не  вярвайте на това лицемерие  За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!