Корнелия Нинова: Промяната е неизбежна и възможна

Корнелия Нинова: Промяната е неизбежна и възможна
За БСП промяната има образ: смели, умни, почтени и подготвени хора с ясен план за управление на страната

В Пловдив Корнелия Нинова даде символен старт на предизборната кампания на „БСП за България“. Ето думите с които тя се обърна към гражданите.

Скъпи съмишленици, приятели, участниците в листите на двата региона. Благодаря ви, че сте тук. Събрахме се в едно от най-красивите места на България – град Пловдив – културно и духовно средище, за да дадем символен старт на нашата кампания.

Пред българския народ стои съдбоносен избор в една трудна ситуация. Ковид кризата изправи света пред здравни, икономически и социални предизвикателства. И днес е време да избираме – дали искаме да продължим по старому, или искаме промяна, която да отговори на тези предизвикателства. Старото го знаем. След 11 години управление на ГЕРБ и на присъдружните им партии сме първи по бедност, първи по смъртност, първи по корупция и първи по несвободи – на словото, на изразяването и на различното мнение.

Още преди 4 години ние назовахме причината – паралелната държава. И преди 4 години й обявихме битка. За тези 4 години не се поддадохме нито на изкушенията им, нито на ударите по нас. Бяхме единствената, ясна и категорична опозиция. А днес – алтернативата. Също толкова ясна и категорична.

Промяната е неизбежна и за нас тя има образ: смели, умни, почтени и подготвени хора с ясен план за управление на страната. С възможности да я преведем през тези трудности и да гарантираме на нашия народ спокойствие, сигурност и перспектива.

Тази промяна има ясни измерения – няма да се краде.

Свободните, почтените, умни предприемачи ще могат да правят модерна икономика без рекет. Здравето няма да се продава. А образованието на децата ни няма да е бизнес.

Българските земеделски производители ще получат нашата подкрепа, за да обработват българската земя и тя да храни българския народ.

Работещите хора ще получават достойни доходи за изработеното с труда им. А културата и духовността ще пазят и развиват българското.

Такава промяна освен неизбежна, е и възможна.

И е в ръцете на всеки един от нас. Повярвайте в собствените си сили. Не се страхувайте. Излезте и гласувайте свободно на 4.04 с номер 4 в бюлетината. БСП за България. Успех и на добър час!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!