Корнелия Нинова ще се срещне с представители на образованието, науката и културата

Корнелия Нинова ще се срещне с представители на образованието, науката и културата
Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова кани представители на образованието, наукатакултурата и медиите по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, утре (29.05) от 18.00 ч. в НДК.

„Позволете ми, ден след отшумяването на празничните слова и песни по случай 24 май, да се обърна с думи на благодарност към Вас, съвременните продължители на делото на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

За Вашите неуморни усилия да развивате и опазвате чистотата на езика ни, да защитавате силата на знанието и книгите, да се борите за утвърждаването на свободата на духа.

За Вашия принос в отстояването на националното ни достойнство и на водещото място на родната ни духовност сред европейските и световните образование, наука и култура”, пише Нинова в поканата си.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!