Марио Трайков: Сметките за газ няма да се вдигат!

Марио Трайков: Сметките за газ няма да се вдигат!


Марио Трайков е Кандидат за Народен представител в 25 МИР, с бюлетина 33 и преференция 116 ЗА КОАЛИЦИЯ БСП ЗА БЪЛГАРИЯ.

Само преди няколко дни Марио Трайков написа заявление до Министър председателят на България.

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

”Заявление от Марио Томов Трайков София, Кандидат за Народен представител в 25 МИР, КОАЛИЦИЯ БСП ЗА БЪЛГАРИЯ. Уважаеми, господин Председател Моля в вашите правомощия да упражните правото си да не се вдигат цените на газта, ток вода за населението. Имаме инфлация при цените на хранителните стоки които консумираме всеки ден. И за болшинството от българския народ ще е непосилно плащане на увеличаване на сметките за газ,ток, горива,вода. Разчитам на вашата компетентност и съпричастност към Гражданите на Р. България. В очакване на отговор на email. Марио Трайков 29.10.21.”

Цялата Българска общественост се вълнува от този въпрос и не закъсня отговорът на Правителството – ще го чуете по всички свободни медии. Цената на синьото гориво няма да се вдига следователно и цената на топлоенергията дори хората ще платят по-малки сметки за ноември декември.

Заявление от Марио Томов Трайков

В крайна сметка политическият натиск и медиите си свършиха работата и цената няма да се вдига до краят на годината дори и това са точно зимните месеци.

Служебното правителство и КЕВР си свършиха работата и ако някой клати енергетиката за да клатят страната то има и такива, които работят за благото на обществото.

Истината е, че онези, които създават хаоса в страната загубиха тази малка, но важна битка, а на финала се оказа, че Президентът и служебният кабинет с БСП сложиха ред в хаоса с поскъпването на газта и сметките за парно на хората!

Кой сложи Ред в хаоса?

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!