На Трифон Зарезан Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново

На Трифон Зарезан Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново
На Трифон Зарезан Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново

“Честит празник на виното Трифон Зарезан и на любовта Свети Валентин. Нека е плодотворна годината и плодовита българската земя.

На всяка българска трапеза да има хубаво българско вино. Да се увеличи и износът. Нашите вина са ценени и търсени в света.

Поздравявам винопроизводителите, те могат да разчитат на подкрепата на държавата. На всички българи пожелавам здраве и да пазим традициите.”

Това заяви лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова в Лесново по покана на местни жители.

Там тя заряза ритуално лозите за празника на виното Трифон Зарезан.

На срещата присъстваха областният управител на София-област Иван Иванов, депутатът на левицата от областта Иван Ченчев, заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров, общинският съветник от Елин Пелин Валери Брънзалов, както и председателят на БСП-Елин Пелин Антоанета Драганова.

Нинова изрази подкрепата си за кандидат-кмета на Лесново, подкрепен от БСП Цветко Цветков, който също присъства на срещата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!