Нинова в Монтана: Няма да допуснем хората да студуват и гладуват през зимата

Нинова: Целта на БСП е да бъде първа политическа сила
“През февруари замразихме цените на тока за домакинствата и така спасихме хиляди семейства от студа.

Увеличихме заплати, детски, майчинство, пенсии, ваучери за храна, за да няма глад. Така ще направим и сега в бъдещо правителство: ще наложим таван на цените, ще увеличим минималната заплата, ще предложим необлагаем минимум, преизчисление на пенсиите и увеличение на вдовишките надбавки, помощи за енергиино бедните. Няма да допуснем хората да студуват и гладуват през зимата.

Има пари в бюджета за тези мерки. Борисов лъже и плаши с финансов апокалипсис. Важно е кой за какво иска да се харчат парите от бюджета. Ние сме категорични, че те са необходими за увеличаване на доходите и стабилизация на икономиката. Готови сме веднага да започнем с 10 закона, които ще гарантират спокойствие на семействата и стабилност на България.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Монтана. Тя бе посрещната от водачът на листата на „БСП за България“ в града Ирена Анастасова и цялата листа на левицата. БСП-Монтана отбеляза и 120 години от създаването си. На събитието присъства и водачът на листата на „БСП за България“ във Враца Атанас Зафиров.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!