Нинова: До последна капка кръв!

Нинова: До последна капка кръв!

Нинова: С работа и почтеност!

Прочистването на БСП е към своят край!

И ако на времето бе разпространен слогана „ние сме на всеки километър“ то днес времената са се променили и тази промяна бе силно изявена в подмяна.

Подмяната на едни поколение с друго дойде новата реколта на БСП – новата бригадирска другарска смяна.

Някои Другарски и другари не искат да бъдат сменени и затова се налага публично да бъдат уволнени.

От край време в България власт се предава или по наследство, или с кръв.

Та и в БСП вървят едни процеси, но не по наследство, а до последна капка кръв.

И ако уволненията на времето в СДС са били по факса в БСП стават с публично отзоваване.

Някои членове сами напуснаха за да си спестят публичните унижения, други чакат своят ред притеснени, трети говорят в медиите наранени, но в крайна сметка истинските реформи ги направи Корнелия Нинова.

Новата реколта не са разпознаваеми лица не правят и такава кампания да са до хората в медиите и на кориците на списания и вестници.

Липсват лицата и имената им в публичното пространство, а ще има избори за евродепутати кой ще са те, с какъв опит и визия, с какъв ценз и компетентност не е ясно още?

До вчера негодувахме срещу старите крепостни старчета вкопали се в общинските бастиони, а днес негодуваме, че тези дето ги смениха не работят дейно в полза на електората не работят активно за вдигане на рейтинга на партията.

Старите лица бяха натрупали негатива, така е, но не виждаме новите да трупат позитиви.

Някак си БСП отсъства от битието на хората,  все повече лявото пространство оскотява, а хората са в по-голяма трудност свързана с чисто битовият си здравословен и социален статус.

Поставени в домашна изолация вместо да се роят те намалят и другарската връзка изчезва.

Тази връзка на която се крепеше партията се разпокъсва и на места дори вече безвъзвратно скъсан.

Във вените на партията тече друга кръв, но някакси състоянието на столетницата се влошава и лисва оросяване по периферията, а вливането на силна и млада кръв трябваше да има именно такава цел.

Очакванията, че свежата кръв ще донесе и до най-отдалечените органи на организацията, нужната сила все още не се случва.

Днес БСП участва и във властта на държавата така надеждите в партията са, че достъпът до лостовете на властта ще допринесат  до подсилване на столетницата.

Естествено това няма да стане веднага – фигурите от БСП участващи във властта им трябва време за анализ на ведомствата, трябват им силни екипи и време за анализ на ресурса.

Това влизане във властта допълнително отслаби редиците на столетница, защото подготвени кадри в политическата партия сменят своята функция в момента, а техните позиции се унаследяват от неопитни без нужният усет играчи, което ще рефлектира на следващите изборни резултати.

Дали днес не трябва да се върне слогана „ние сме на всеки километър“ и младите да бъдат на терен до хората и да се борят за повишаване на жизненият стандарт на хората?

Само така хората ще видят промяната, но и да усетят с конкретни мерки, защото ако хората не видят, че всичко в държавата върви към по-добре на изборите ще накажат своите избраници.

За сега всички ние усещаме, че в страната всичко върви по-зле от икономическа гледна точка.

Усещаме и че се диша по-леко, и че мафията не мачка народа!

Нинова: До последна капка кръв!

Усещаме и че се работи за овладяване на инфлацията, но знаем, че бизнесът е обвързан с ГЕРБ и техните мини, които се заложени те първа, взривявайки се ще влошават политико иконимическата среда.

Затова е нужен период на доверие, но той трябва да бъде свързан с резултати видими и не видели.

Борбата с корупцията и паралелната държава вече се усеща, но тя няма да бъде кратка и ние знаем това затова и сме толерантни.

12 години чакахме промяната днес обаче чакаме резултати, а тези резултати трябва да бъдат донесени на крилете на младите гълъби в БСП.

Нинова някога обеща че: „Няма да предаде нашето доверие – знам как да защитя с работа и почтеност”.

Днес виждаме нейната последователност и почтени намерения да въздигне партията.

До тук тя не направи компромис с никого и не склони глава пред никого – прочисти кръвоносната система от пиявиците вкопчили се на партийната хранилка.

Дано успее да предаде този устрем и непоклатимост и над младите и спасявайки държавата да спаси и партията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!