Нинова с урок по човеколюбие! Защо ябълката е червена в Рая?

Нинова с урок по човеколюбие


Защо ябълката е червена в Рая?

Корнелия Нинова с урок по човеколюбие!
Кратко, точно и ясно бе посланието на Нинова към всички Евродепутати без значение от пол и религия, без значение от партийната си принадлежност !
Нинова се обърна към Всички да не гласуват в подкрепа на истанбулската конвенция в Европа!

Това бе в посока човекът – хомосапиенс и не е популизъм, а напротив соросоидните кръгове в БСП и в България ще воюват гневно срещу нея и политическият формат, който тя оглавява! Но да бъдем честни ние се раждаме като момче или момиче, а другото се квалифицира като мутация ! Природата е създала два пола не трети, не и друго !

И така ГЕРБ се опитват и на места успяват да объркат обществото, но истината е, че преди да пораснем и да изберем религия или политическа страна, преди да се впуснем в живота и кариери ние сме били хора обикновени като Адам и Ева !

Това за пореден път показва нейната слабост като родител и майка, човешкото в човека – това, което липсва на съвременните политици ! Да бъдат надпартийни и да отстояват човешкото и да не се разрушава семейната клетка, защото силни семейни клетки правят силно общество, а силното общество прави силната държава!

Нека моралът да ни спасява не ГЕРБ да ни разрушава !
Време е за национално обединение, а не за партийно роене и разцепление за да спасим човешкото в човека преди да загубим най-милото си!

Защо ябълката е червена в Рая?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!