Млади социалисти закичиха мартеници на старозагорци в градския транспорт

Млади социалисти закичиха мартеници на старозагорци в градския транспорт


Млади социалисти подариха стотици мартеници на старозагорци, които пътуват днес с градския транспорт, пожелавайки им здраве. „Гражданите приемаха с благодарност мартенската изненада, пожеланието ни провокира доста коментари по темата за здравеопазването в България и скъпия хаос, създаден в системата”, сподели младежкият лидер на социалистите Диана Михалева, която за поредна година организира мартенска кампания.

По думите и  младите се стремят едновременно да зарадват своите съграждани, както и да чуят въпросите, които вълнуват жителите.

Червено-белите символи на пролетта бяха изработени ден по-рано в ателието на Младежкото обединение на БСП с подкрепата на народния представител от „БСП лява България” Георги Гьоков.

В работилницата за красиви амулети се включиха сръчните активисти Марина Георгиева, Мирослав Атанасов, Даниела Лекина и Галина Господинова.

В началото на м.февруари благодарение на дарени материали от общинските съветници на левицата Климент Пенчев, Даниела Лекина и Бойчо Биволарски в Дома за възрастни с физически увреждания с отделение за рехабилитация в Стара Загора се изработиха множество мартеници.

Пъстроцветните символи и днес се продават на специален щанд в Mall Galleria, средствата са за ремонт в сградата на Дома.

Източник:presstv.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!