Корнелия Нинова откри нов клуб на БСП в Перник и връчи карти на новоприети

Корнелия Нинова откри нов клуб на БСП в Перник и връчи карти на новоприети

Нека тази отворена врата на новия клуб се превърне в символ на отворените врати на БСП към хората

„Организацията в Перник е силна, аргументирана, активна. Нека тази отворена врата на новия клуб се превърне в символ на отворените врати на БСП към хората, към онези, които разочаровахме – да се върнат, към активното поколение, младите – да дойдат и да им дадем перспектива и алтернатива“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на откриването на нов партиен клуб в Перник.

Тя поздрави организацията и с приемането на нови членове и подчерта, че в цялата страна има енергия. Нинова добави, че една от поставените задачи е до края на годината да бъдат открити клубове в онези около 50 общини, където сега няма.

Според председателя на БСП правителството на Борисов е провал. „Нито икономика има, нито селско стопанство, образованието е хаос, а резултатът са двойките на матурите, здравеопазването е под всякакво равнище, държавата върви надолу – заради дългове задлъжняваме всеки изминал ден“, посочи Нинова. По думите й трябва да има алтернатива и само БСП може да я даде на младите, за да останат в страната.

„Нека тази национална енергия, която усещаме, да я превърнем в енергия за промяна на БСП и на държавата. Да дадем бъдеще на България“, каза още тя.

Кирил Леонов: Днес откриваме поредния клуб, а вече имаме нужда от още два

„Днес откриваме поредния клуб, а вече имаме нужда от още два. Скоро ще има и в други населени места в общината. Това трябва да ни радва и да ни показва, че вървим в правилната посока“. Това заяви председателят на БСП-Перник Кирил Леонов. Според него в навечерието на 125-годишнината от основаването на БСП, обновлението в партията е факт. „Откриването на този клуб е поредното доказателство, че има голям заряд от интерес към БСП.

Все повече хора, които са напуснали, се връщат. Все повече млади хора припознават идеите на БСП“, категоричен е Леонов. Той обясни, че ръководството и Изпълнителното бюро дават ежедневни дежурства в този клуб. Леонов допълни, че предстои откриване и на приемна на групата съветници на БСП. „Възползвайте се, идвайте и споделяйте вашите тревоги.

Ние сме с ясната представа, че трябва да разработваме и реализираме вашите идеи и това е пътят, който поема общинската организация на БСП-Перник“, заключи председателят на БСП-Перник.

На събитието присъстваха и членове на Изпълнителното бюро на партията, народни представители, членове и симпатизанти на БСП.

Източник: bsp.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!