Драгомир Стойнев: Ако министър Радев не дойде в парламента, ще публикуваме стенограмите от председателския съвет

Драгомир Стойнев: Ако министър Радев не дойде в парламента, ще публикуваме стенограмите от председателския съвет

„Вчера публично бе обявено, че министърът на вътрешните работи и министърът на земеделието, горите и храните ще дойдат в парламента, за да обяснят на българската общественост какви мерки ще предприеме правителството за ситуацията в Ямболско

Днес разбираме, че Порожанов и Радев няма да дойдат. Проблемът е, че вчера министър Радев излъга всички български граждани, като каза, че е получил  подкрепа от всички политически сили за действията на МВР в ситуацията.

” Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна.  Той отбеляза, че това не е вярно и затова от левицата са поискали  стенограмите от двете заседания на председателския съвет в НС, в които и БСП, и ДПС ясно заявяват, че правителството трябва да изпълни своя ангажимент към хората.

„Ако министърът на дойде, ние ще бъдем принудени да публикуваме стенограмите и да ги предоставим на медиите”, предупреди Стойнев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!