Корнелия Нинова: За два месеца открихме над 10 нови и обновени клубове на БСП, в които приемаме нови членове

Корнелия Нинова: За два месеца открихме над 10 нови и обновени клубове на БСП, в които приемаме нови членове
През юли предлагаме проект за бъдещето на България. Ще търсим широка подкрепа

„През последните близо два месеца над десет пъти откриваме или нов клуб на БСП, или обновен, в които приемаме нови членове на партията. Това е показателно, че дори когато сме в опозиция, хората ни вярват, че си вършим работата и идват нови съмишленици.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на откриването на обновения клуб на партията в столичния квартал Люлин пред десетки симпатизанти и членове на левицата. Тя добави, че е лесно, когато си в управление да приемаш нови членове , но истинско, почтено и безкористно е, когато си в опозиция, да дойдат хората при теб.

„Това ни радва и се дължи на всеки един от вас, че за година не отстъпихме от обещанията, които дадохме преди изборите. Въпреки изкушенията и опитите да купят част от нас с постове, ние устояхме”, добави Нинова. Пред препълнения клуб на БСП тя отчете свършеното от парламентарната група за една година. „31 закона внесоха нашите депутати в изпълнение на обещанията и на програмата ни. Това е една истинска алтернатива.

Няма седмица да няма протест в страната. Не помня скоро да е имало толкова различни протести – на учители, лекари, полицаи, пожарникари, хора с увреждания, учени, еколози. Това означава, че много големи групи от обществото не одобряват това, което се случва в страната. Затова сме призвани да отговорим на очакванията на хората”, добави още тя. По думите й БСП подкрепя приоритетите на европредседателството, но не може да се оставят хората в страната на произвола на съдбата.

Корнелия Нинова съобщи, че до началото на юли ще бъде свикано Национално съвещание. На него левицата ще представи проект за бъдещето и визия за България, който ще предложи за обществено обсъждане. Ще се търсят предложения и подкрепа от различни професионални организации, граждански структури и други партии по най-важните за страната въпроси.

По време на откриването на обновения клуб Нинова връчи членски карти на новоприети членове на БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!