Мълчанието е златото в червената кесия

 

Мълчанието е златото..
Столетницата набира рейтинг не със допълнителна доза очарование, а с това, че спря да си връща жестовете на ГЕРБ! Столетницата изпреварва в рейтингът си ГЕРБ. Първо БСП се обновиха и не спират да се обновяват – да си чистят къщичката реално от повече от две години и народът вижда това докато ГЕРБ само фиктивно почистват !

БСП и Нинова дадоха заявка, че ще работят за новата визия на България не за партийната централа, защото ако я няма България, няма да я има и БСП и това народът го вижда! Корнелия Нинова с подкрепата на по-младите в БСП играе остро както се казва в банк, защото България загива и няма време за спасение и!
БСП изчистиха всички паразитни НПО-та и всякакви организации свързани с партията, защото всички се бяха омотали с партийните кръгове и това е истинско почистване на къщичката, което доведе до още врагове отвътре и отвън към Нинова, но тя се държи доста по-мъжки от доста мъже в политиката! БСП получават подкрепата на хора, които никога не са гласували за тях заради смелата позиция против джендър идеологията и истанбулската конвенция нищо, че Станишев и Борисов имат едно мнение по темата!

Бламирането на парламента е добър ход след който често падат правителство, но кворумът е въпрос на сделки и договорки от страна на управляващите, което на практика показва, че този парламент и това правителство управлява на ръба на интересите и се клати из основа!

С годините ГЕРБ привлякоха силни имена и фигури, но вече всичко е омерзено, всичко лъха на корупция, всичко мирише на мафия и е покрито с користни мераци не с политика, не с държавничесво и това хората го виждат !
БСП събудиха гражданското мислене и много казаха „не на страха“, много са поставени в режим на репресия и тормоз, много са тези, които са на ръба на оцеляването си и не всички искат да емигрират и да изоставят страната си в лапите на хунтата узурпирала властта !
Мълчанието е злато в кесията на столетницата и ако не позволяват на вътрешните си предатели и закупени доносници от ГЕРБ да ги въвличат в интриги и ако не влизат в обяснителен режим БСП ще продължават да си вдигат рейтинга !

Не може да се лежи на негативите на предците си, защото тази карма е изкупена! Време е за нова визия на България, време е всички ние да застанем един до друг и тези другари и другарки, които докараха партията до това положение народът да живее в бедност и лишение или да помагат, които с каквото може или ред е на младите !
Мълчанието е злато не, но всеки път когато сме свидетели на някой несправедливост, на някое престъпление и не предприемаме действие ние учим характерът си да бъде пасивен в присъствието на престъпна среда и несправедливост и по този начин губим всякаква способност да защитаваме нас самите, нашите близки и родината си, ако щете, а в съвременната паралелна държава е невъзможно да се изолираме от несправедливостта!

Време е за нова визия на България, даже много закъсняхме, време е за национално обединение! Мълчанието е злато, но не на всяка цена! На всяка цена трябва да спасим България!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!