Националният съвет на БСП одобри финансиране за партийната телевизия

Националният съвет на БСП одобри финансиране за партийната телевизия
Ръководството на БСП реши да даде повече пари за общините

На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране за пускането на партийна телевизия. Въпросът бе поставян от социалистите в страната многократно през годините и е сред основните им искания.

Ръководството на БСП реши да даде повече пари за общините

На днешното си заседание Националният съвет на БСП реши да увеличи финансирането към местни структури.

Това вече беше направено неколкократно още в началото на мандата на сегашното ръководство на партията. Аргументът е, че силата на БСП са организациите по места и те трябва да са напълно финансово обезпечени.

Освен прякото увеличение за структури, продължава да функионира и стартиралият миналата година Фонд за политически инициативи, който отпуска средства на проектен принцип на организациите, които имат добри обществени инициативи.

Още едно ново решение от днес е създаването на звено „Регионална и местна политика“ в структурата на Позитано 20, като акцент в дейността му ще бъдат местните избори и работата с кметове.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!