«
»
FacebookGoogle+

Атанас Зафиров: БСП винаги е подкрепяла модернизацията на армията, имаме резерви по самите проекти

Атанас Зафиров: БСП винаги е подкрепяла модернизацията на армията, имаме резерви по самите проекти
„БСП винаги е подкрепяла модернизацията на армията, имаме резерви по самите проекти“. Това заяви пред медиите Атанас Зафиров, член на ИБ на НС на БСП, преди началото на заседанието на Националния съвет на партията.

Той обясни, че на заседанието ще бъде обсъдена актуалната политическа обстановка, действията на БСП  през последните седмици и на управляващата партия.

Той подчерта, че ще бъде обсъдена темата за модернизацията и превъоръжаването на Българската армия и въоръжените сили, във връзка с двата инвестиционни проекта, които са били гласувани в Народното събрание и по които БСП е заела  позиция. Той изрази учудване от изненадата, с която е приета позицията на левицата. „Това винаги е била позицията на БСП по отношение на модернизацията – винаги сме били за нея.


Имали сме своите забележки по отношение на проектите, имаме ги и за тези проекти. Днес, на заседанието на Националния съвет ще се постави този въпрос“, обясни социалистът.

Той подчерта, че на него ще бъде представено единодушното решение на Съвета по външна политика, международна дейност, отбрана и сигурност към НС на БСП, на база на което е предложено на ПГ на БСП за България да подкрепи в пленарна зала тези проекти.

Зафиров обясни, че ще бъде обсъдена и  концепцията за стартиране на телевизионен канал на БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!