«
»
FacebookGoogle+

БСП дари книги на Българския културен център в Скопие

БСП дари книги на Българския културен център в Скопие
Този център дава възможност да се засилят културните и духовните връзки между Македония и България

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и членове на ръководството на партията се срещнаха с представители на Българския културен център в Скопие, Република Македония. Те дариха на центъра книги- класическа българска литература и учебни помагала.

“Този център дава възможност да се засилят културните и духовните връзки между Македония и България. Бихме искали те да се насърчават и развиват още повече и да се подпомага културният обмен чрез размяна на театрални постановки, музикални състави, изложби на творци от двете страни“ заяви на срещата председателят на БСП Корнелия Нинова.


Заедно с Нинова в Скопие са заместник-председателите на БСП Деница Златева, Кирил Добрев и Владимир Москов; заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и секретарят на парламентарната група Кристиан Вигенин.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!