БСП продължава обсъждането на „Визия за България” с гражданите на област Варна

БСП продължава обсъждането на „Визия за България” с гражданите на област Варна
Народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават общественото обсъждане на „Визия за България” с гражданите на област Варна.

На 26.09.2018г. депутатите Георги Търновалийски, Васил Антонов, Иван Генов и Николай Тишев ще се срещнат с представители от морския бранш- Морската камара и морски Клъстер от 11 ч.в Клуба на моряка във Варна.

Среща със Съюза на пенсионерите „Варна – 2004” и Съюза на синдикалистите ветерани ще проведат народните представители Надя Клисурска, Илиян Тимчев, Александър Паунов и Радослав Стойчев от 14 ч. в Клуба на стопанския деятел.

Среща със Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резарва ще проведат депутатите Кольо Милев, Димитър Стоянов, Никола Динков и Михаил Христов в сградата на СОСЗР, ул. Г. Столетов №3 във Варна от 15.30 ч.

В 15 ч. Кристина Сидорова и Йордан Младенов ще се срещнат с хората от с. Гроздьово в паметната зала на кметството. В 15 ч. Даниел Йорданов и Иван Ибришимов ще се срещнат с хората от с. Старо Оряхово в местното читалище.

Таско Ерменков и Цветан Топчиев ще се срещнат с хората от с. Бозвелийско в 15.30 в пенсионерския клуб на селото. По същото време депутатите Николай Пенев и Иван Ченчев ще имат среща в с. Блъсково в местното читалище.

Народните представители Ирена Анастасова, Пенчо Милков, Стефан Бурджев и Любомир Бонев ще посетят гр. Дългопол за среща с хора, работещи в сферата на образованието. Срещата ще се състои в 17 ч. в залата на Общинския съвет.

От 17 ч., народните представители Петър Витанов, Валентина Найденова, Николай Иванов и Димитър Георгиев ще се срещнат с хората от с. Аврен в местното читалище.

В 17.30 народните представители Явор Божанков, Валентин Ламбев и Теодора Халачева ще се срещнат с гражданите на гр. Белослав в читалището на града.

В 18 ч. Депутатите Донка Симеонова, Чавдар Велинов, Румен Георгиев и Тодор Байчев ще разговарят с гражданите от гр. Бяла в залата на Културния институт. В същия час, в гр. Девня започва среща на Вяра Емилова, член на ИБ на БСП и народните представители Станислав Владимиров и Николай Божкилов с хората от града в местното читалище. Пак от 18 ч. в гр. Долни чифлик ще се проведе среща на депутатите Кристина Сидорова, Йордан Младенов, Даниел Йорданов и Иван Ибришимов с хората в залата на общината. В 18 ч. в гр. Провадия депутатите Таско Ерменков, Иван Ченчев, Цветан Топчиев и Николай Пенев ще се срещнат с гражданите в зала 204 на общината.

Народните представители Крум Зарков, Тома Томов, проф. Румен Гечев, проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността на Варна, членове и симпатизанти на БСП за обсъждане „Визия на България“ в Пленарна зала на Община Варна от 18 ч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!