«
»
FacebookGoogle+

Дали се заражда нова левица?

Дали се заражда нова левица?


Виждаме ли новата визия на БСП в една нова левица, която се заражда не само в България, но и в цяла Европа?
Радикалната промяна в левият сектор е продемократичен, но той чува народът си!

Това обаче модерно ляво, в което виждаме Станишев за истанбулската конвенция и позицията на Нинова, която застава зад хората е позицията на БСП!


„Нова визия за България“ не означава европослушковци и Световни васали! БСП взе позицията да застане и против СЕТА! Политическата хегемония е нарушена, БСП показаха топки не само на премиерът Бойко Борисов, но и пред света и Европа!

Дали Корнелия Нинова ще остане твърдо до хората или хората ще останат до нея предстой да видим на следващите избори! Едно е ясно обаче, че светът се променя и БСП също, но някои не искат да разберат това!

БСП е твърда и последователна в политиката и действията си докато ГЕРБ лавират и променят позицията си по всеки проблем!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!