«
»
FacebookGoogle+

Жельо Бойчев: Отказаха ни информация откъде е финансирана сделката с ЧЕЗ

Жeльо Бойчев: Отказаха ни информация откъде е финансирана сделката с ЧЕЗ
На комисията беше отказана информацията какъв е източникът на финансиране за сделката за ЧЕЗ.

Това заяви в предаването „12+3“ Жельо Бойчев – председател на временната парламентарна комисия за установяване на фактите и обстоятелствата във връзка с приватизацията и планираната продажба на дружествата на „ЧЕЗ Груп“ в България, която днес ще представи своя доклад.

„Ние не можем да спрем всякакви спекулации в обществото за това какви са средствата и кой е реалният собственик.


Без да знаеш какво е финансирането, никой не може да ме убеди, че някой човек е реален или краен собственик на тези активи. Тук се поставя въпросът – какво е управлението в страната“, коментира Бойчев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

1 comment

  1. АННА Reply

    Г-Н БОЙЧЕВ, ЕДИН СЪВЕТ ОТ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ЖИВЯЛ И МНОГО ИЗПАТИЛ…АКОИСКАТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ДОКУМЕНТИ ОТ КОИТО ТОЧНО И ЯСНО ДА РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ БАНДИТСКА СХЕМА / КОЯ ЛИ ВЕЧЕ ПОДРЕД / , НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙТЕ ДА ВЗИМАТЕ КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ ..“ ТЕ“ НЕ НАПРАЗНО ВИ НАПРАВИХА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТАЗИ КОМИСИЯ..СКРОИЛИ СА ВИ ШАПКАТА ОТДАВНА…ИЗЛЕЗТЕ ПО ВСИЧКИ МЕДИЙ / КАКТО ПРАВЯТ „ТЕ“ / И ПОДРОБНО РАЗКАЗВАЙТЕ ВСИЧКО………АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.ТЪРГОВСКИ ТАЙНИ ИМА ПРИ ПОЧТЕННИТЕ ДОГОВОРИ….ТУКА Е ГОЛЯМАТА „ПЕРАЛНЯ“.ВНИМАВАЙТЕ,КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ И НЕ ПОДПИСВАЙТЕ..И 100 ГОДИНИ ПОСЛЕ ЩЕ ПОВТАРЯТ ..БСП,БСП,БСП И Т.Н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!