«
»
FacebookGoogle+

Изплуваха неподозирани пикантерии от личния живот на Мая Манолова и Ангел Найденов!

Изплуваха неподозирани пикантерии от личния живот на Мая Манолова и Ангел Найденов!
Образът на семейството на Мая Манолова и новия й съпруг Ангел Найденов изглежда така, че именно русата фурия командва у дома. Оказва се, че не Найденов, а Мая е под чехъл. Това разказаха близки до една от най-известните двойки в държавата, цитирани от в. „България днес“.

Въпреки че Мая Манолова е устата и експанзивна, у дома командвала не тя, а Найденов. „Мая може и да изглежда като главата на семейството, но Ангел е вратът – той решава на коя страна да се движи главата“, смеят се близки и съседи на Манолова в столичния кв. „Лозенец“.

Депутатът, който никога не повишава тон и трудно се ядосва, бил истинският командир у дома. Причината – има далеч по-силен и спокоен характер от екстровертната си половинка. Каквото депутатът каже, се прави, въпреки че Найденов винаги се съобразява с мнението на съпругата си. Далеч по-позната на широката общественост от съпруга си, омбудсманът Мая Манолова е като котенце у дома.


Двамата никога не се карат поради простата причина, че дори да са на различно мнение, надделяват исканията на Найденов. По негово усмотрение двамата ходят да карат сноуборд или ски, играят тенис и ходят на езда. Причината е, че именно това са хобитата на Найденов, а Мая предпочитала йогата и по-леките занимания. Въпреки това тя също участва в екстремните хобита на половинката си и никога не се оплаква, а от трите спорта най-харесвала зимните им планински занимания.

Въпреки това обаче Найденов давал на съпругата си невероятна свобода и в решенията, и в позициите й, дори когато не е съгласен с нея. Най-пресният случай и ябълка на раздора у дома станал референдумът на Слави Трифонов. Докато Мая подкрепяла исканията на шоумена и дори внесе законопроект по неговото допитване в парламента, Найденов бил остро против подобни „популистки“ тези. Специално изцяло мажоритарния избор и абсурдно ниската стойност на партийната субсидия – левче за глас.

Въпреки това той публично никога не е критикувал тезите на половинката си. Нито пък факта, че откакто е омбудсман, Мая била прекалено заета и двамата имат време да са заедно само вечерта, тъй като напористата бивша депутатка работела и през уикендите. Тя сама запали и коледните светлини на елхата край Женския пазар, където организира благотворителен базар с помощта на БЧК, игра хора до мръкнало и организира поредната благотворителна кампания, която ще я държи заета дори по празниците.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!