Когато зад всели ъгъл наднича полицай

Когато зад всели ъгъл наднича полицай Играта загрубява! Сутрин рано преди тебе друг става мястото си да заеме, да фиксира точен ден, дата и точно време !

Обект сте по под постоянно наблюдение, това е ад, това е приключение !
Разказвам Ви от опит не от думите на някой луд ! В политическото пространство все по-ясно се очертават двата лагера и колкото и да са разединени от БСП лидерката им, ако спечели на трапезата всички ще се върнат иначе „десет години Рамазан“, както казват в ДПС !

Корнелия Нинова е най-дебнената и постоянно е на прицел и такива като Цветан Цветанов и Бойко Борисов, които за последните 10-11 години се простиха с над 180 поръчкови преселения да го наречем и след десет години срастване във властта и придобиване на завидни нива на чувство за надзаконие и че няма кой да им потърси сметка за делата някак си са се превърнали в свещените крави на мафиотският преход !

И така Корнелия Нинова единствена се опълчи и застана мъжката и залогът и е всичко или нищо !

Само тези в паралелната държава да нямат паралелни ни планове, гадовете !
Затова и ние казваме „Господ да я пази от видими и невидими зли сили и нека до нея винаги има верен архангел пазител“!
И така когато зад всеки ъгъл наднича полицай ще е така !

Но ако хиляди от нас, десетки хиляди се помолим на Бог да я пази има ли смисъл кой и какво е срещу нея когато Господ Бог е с теб?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!