«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов

Корнелия Нинова: Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов
За тях най-важно е да са на власт

„Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството“.

Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Сара Загора. Тя добави, че между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите – от друга, той избра властта и парите. „По този начин той подкрепя казаното то вицепремиера. Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов.


За тези хора няма нищо свято – нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки“, категорична бе Нинова. Лидерът на левицата заяви, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

„Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има“, коментира още Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП каза още, че за двете години от началото на мандата хората са припознали БСП като единствата опозиция. „За да им покажем, че сме алтернативата направихме „Визия за България“ и тръгнахме по страната.

Целта ни не е да свалим ГЕРБ от власт, да седнем ние и да продължим постарому. Голямата ни цел е да променим модела, а това изисква много национална енергия“, категорична бе Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!