«
»
FacebookGoogle+

Корнелия Нинова и МО в БСП с „Мисия Оставам!” на Бузлуджа

Корнелия Нинова и МО в БСП с "Мисия Оставам!” на Бузлуджа
Младите социалисти с Балканска младежка кръгла маса

На 27.07.2018г Младежкото обединение в БСП организира Кръгла маса, в рамките на традиционния събор на левицата на Бузлуджа. Тя ще бъде посветена на темата: „Младите хора на Балканите: Мисия Оставам!” Събитието ще се проведе в Дома  на културата в гр. Казанлък.

В 13,00 ч. кръглата маса ще открият председателят на НС на БСП Корнелия Нинова и председателят на МО в БСП Николай Бериевски, който е и модератор на дискусията.


В 13, 15 ч.- 13,45 ч. политологът  доц. д-р  Борис Попиванов ще представи изследване за нагласите на младите хора на Балканите. От 13,45 ч. до 14,45 ч. ще се проведе  дискусия с участието на млади лидери от региона. В 15,00 ч.-15,30 ч. за представителите на медиите ще бъде дадена пресконференция.

В събитието ще вземат участие млади лидери от Албания, Румъния, Сърбия, Словения и Черна гора, заместник- председателят на БСП  Деница Златева, членът на ИБ на БСП Драгомир Стойнев, НС на МО в БСП и Областните  координатори на МО в БСП.        

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!